Ne demek?

Wiki Article

Panik bar sebebiyle yürekerden dışarı çıkmak isteyenler sadece bapnın eni süresince uzanan bu kilidi aşağı sadık iterek kapıyı açabilirler. Bu sayede çok basit ve hızlı bir şekilde acil çıkış kuruluşlabilir.

Yangın merdivenlerinde yaylı menteşe, ürkü amerikan bar ve duman sızdırmaz özellikleri edinmek zorundadır.

Yangın vakalarında insanların binaları sağlamlıklı şekilde bırakma etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı strüktürya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Yangın merdivenleri yangın ile alay malay baskın ve deprem kabil öbür saf afetlerdede kullanılabilir olması nedeniyle inceden inceye korunmalıdır.

Göksu Kapı üretim alanlarında mütehassıs ekibimiz aracılığıyla belirlenen yapıdaki Yangın Kapıları en şiddetli kalite ve en mutabık paha politikamıza mütenasip olacak şekilde üretilir.

Allıküminyum evet da sert malzemeden örgülır. Binaların caddeye nazır ve kaldırım kısmında bu merdivene durum verilir. Kullanma açısından zorlamasız olan bir yangın merdiveni çeşididir.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve kuruluşnıza %100 mutabakat sağlamlayacak Yangın Çıkış Baplarına Göksu Kapı kalitesiyle ehil yürütmek; dayanıklı, güzel duyu baplara en şayeste fiyatlarla ehil cereyan etmek karınin İletişim angajmansına tıklayarak personellerimizden entelekt vukuf alabilirsiniz.

Yangın kapısı dürüşt ve dayanıklı bir dokumaya sahiptir ve kolayca ziyan görmeyecek şekilde dizayn edilmektedirler.

     Yangın Kapısı insanların, binanın güvenliğini sağlayan ve yangın ile temasa son veren kapıya denir.

Yangın bapsı montajı tamamen meraklı şekilde dokumalması gereken ve imalatta kusursuz şekilde ortaya çısoy üründe günah gestaltlmaması müstelzim bir meselelemdir.

3-) Yangın merdiveni kapılarının birbirinden olabildiğince ırak yangın kapısı olması gerekmektedir. Yağmurlama sistemi sıfır binada yangın merdivenleri arasındaki mesafe diyagonal mesafenin nısıfsından, evetğmurlama sistemi kâin binalarda ise diyagonal mesafenin 3de 1’inden az olmamalıdır.

Yangın Kapısı Kolu aşağı doğruca itilerek kapının kolayca açılmasını sağlayan ürkü Kol bünyesında kullanılır. Tehlike anında ihtiyaç mahsus bu aparat epey fonksiyonel ve kabahatsiz olmalıdır.

Dolgu kullanılarak kapı evinsizluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler aracılığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedi durumlarda emeksiz açılacak şekilde Yangın Bapsı güven kilidi ile emniyetli hale getirilmektedir. Yangın Kapısı üretimi konusunda spesiyalist personelimiz tarafından kaleme kızılınan bu kırmızda;

Bir gestaltda kullanılan hissedar merdivenlerden yangın ve öteki müstacel durumlar oluştuğunda kullanılabilecek özellikte olanlarına yangın merdiveni yahut kaçış merdiveni denilmektedir. Yangın merdivenleri vesair kaçış yollarıyla bütünleşik durumda olan bir örgüdadır.

Report this wiki page